Aditus werkt samen met verschillende leveranciers om ervoor te zorgen dat jullie als organisatie de beste oplossing hebben op het gebeid van cyber security. Al onze leveranciers zijn experts en leiders in hun vakgebied en met veel zorg uitgekozen door de experts van Aditus. 

Senhasegura

Centraal toegangsbeheer met als doel het beschermen en controleren van het algemene gebruik van privilege credentials, beveiligde opslag van de data, afzonderlijke toegang en volledig traceerbaar.

Secret Server

Ontdek, beheer, bescherm en audit het gebruik van privileged accounts binnen je organisatie.  

Keeper Security

Bescherm uw organisatie met het toonaangevende cyberbeveiligingsplatform om wachtwoordgerelateerde gegevenslekken en cyberdreigingen te voorkomen.

Privilege Manager

Least Privileged Management, Makkelijk voor IT Support en simpel voor eindgebruikers.  

Privileged Behavior Analytics

Detecteer breaches en diefstal van data voordat het gebeurt.  

Bitdefender

Bitdefender is een leider in cyber beveiligingssoftware en antivirussoftware en die meer dan 500 miljoen systemen in meer dan 150 landen beschermt.

Open-E

Open-E JovianDSS is een ZFS- en Linux gebaseerde Data Storage Software ontworpen voor zakelijke Software Defined Storage omgevingen

ISL Online

Met de Remote Support tools van ISL Online heb je de beschikking over een 4-in-1 product-suite waarmee je veilige internet- en communicatiemogelijkheden kunt aanbieden.

Expertise

Consultancy & Advies

Cyber Security is volgens ons niet alleen een vak, maar ook een discipline. Wij begrijpen dat cyber security een onmisbaar onderdeel is van uw organisatie. Een onderdeel van de IT wat niet mag falen en u beschermt tegen alle moderne dreigingen van deze tijd. Aditus is uw expert op het gebied van Cyber Security en is gespecialiseerd in Privileged Access Management, end-point protection en back-up. Wij zorgen voor een gespecialiseerd advies op maat passend bij jullie organisatie. Wij zorgen dat juiste middelen op de juiste manier geïnstalleerd worden en dat uw organisatie de juiste bescherming heeft tegen aanvallen van buitenaf.

Training

Om een goede beveiliging van de omgeving te kunnen waarborgen is niet alleen de juiste software nodig, maar is het ook belangrijk dat deze op de juiste manier gebruikt word. Door de software op de juiste manier toe te passen binnen de organisatie zal er een grotere weerbaarheid ontstaan. Om juist te zorgen dat de gebruikers de software begrijpen en goed toepassen hebben wij verschillende trainingen ontwikkeld. Alles met als doel jullie weerbaarheid te vergroten. 

Support

Heb je vragen of problemen met je huidige oplossing of weet je niet hoe bepaalde functionaliteit aangepast of ingesteld kan worden? De experts van Aditus kennen alle in’s en out’s van onze oplossingen en helpen graag met het oplossen van problemen of het instellen van nieuwe functionaliteiten. 

Beheer

Of u nu op zoek bent naar een privileged access management, end-point protection of anti virus oplossing bij Aditus bent u op de juiste plaats. Vanuit onze managed services dienstverlening kan voor een vast bedrag per maand de omgeving volledig beheert worden.

Benieuwd naar wat Aditus voor u kan betekenen en hoe onze oplossingen organisaties vooruit helpen in hun volgende stap naar een grotere weerbaarheid? 

Neem dan vandaag contact met ons op via welcome@aditus.nl of +31 (0)36 760 7200