Cybersecurity begint met wachtwoorbescherming

Cybersecurity begint met wachtwoord beveiliging. Een slechte wachtwoord beveiliging kan leiden tot een hoop schade. Zo is namelijk 81% van de datalekken veroorzaakt door slechte en onveilige wachtwoorden en is de gemiddelde schade en kosten $7M per incident.

Een goede tool zou verplicht moeten zijn voor elke organisatie zodat er op een veilige manie met wachtwoorden kan worden omgegaan.

Gebruikersgemak voor alle afdelingen is hierin noodzakelijk om een hoge adoptiegraat  binnen de organisatie te krijgen. Zo moet de oplossing niet alleen te begrijpen zijn voor de IT afdeling, maar zou de business kant binnen de organisatie hier ook makkelijk mee moeten kunnen werken. En intuïtieve oplossing is daarom een must-have. Om een bewuste keus te maken is het goed om te weten welke opties er zijn.

Aditus helpt organisaties juist met die keuzes. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in wachtwoordbeheer oplossingen. Zo kunnen organisaties aan de ene kant kiezen voor een password manager terwijl aan de andere kant een Privileged Account Management oplossing ook mogelijk is. Samen met jullie kijken wij naar de verschillende mogelijkheden. 

Van eerste inventarisatie tot training van de medewerkers, Aditus helpt jullie vooruit en zorgt voor een goede bescherming van de meest kwetsbare gegevens. 

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar wat Aditus voor u kan betekenen of wilt u eens overleg over de verschillende mogelijkheden, dan kan u altijd contact opnemen via +31 (0)36 760 7200 of vul het onderstaande formulier in.

Aditus
Boslaan 35A
2132 RJ Hoofddorp

welcome@aditus.nl
+31 (0)36 760 7200

Bank:  NL24INGB 0009262603
KVK:   81040997
BTW:  NL 8619.01.514.B01