Keeper Security


Cybersecurity begint met wachtwoordbeveiliging.

Bescherm uw organisatie met werelds toonaangevende cyberbeveiligingsplatform om wachtwoord gerelateerde gegevenslekken en cyber dreigingen te voorkomen. Keeper beheert al uw wachtwoorden en draagt hierdoor bij aan het voorkomen van datalekken, het verlagen van helpdeskkosten en om te voldoen aan compliance regels.

Keeper is niet alleen een password manager maar tegelijkertijd ook een digitale kluis voor het opslaan van bijvoorbeeld documenten, betaalgegevens of certificaten. Beschikbaar op verschillende apparaten en in verschillende browsers. Doordat Keeper beschikbaar is op zowel computer, tablet als telefoon hoef je nog maar één wachtwoord te onthouden. Vanuit de tool heb je dan de beschikking over alle opgeslagen wachtwoorden, betaalgegevens en certificaten.

 • Eerste klas beveiliging:

  Keeper maakt gebruik van een eigen, zero-knowledge beveiligingsarchitectuur en is het meest gecontroleerde en gecertificeerde product op de markt. Door de regels van diverse branches na te leven zorgt keeper ervoor dat alle klant en bedrijfsgegevens volledig beschermt en beveiligd worden volgens Europese richtlijnen.

 • Gebruiksgemak:

  Door een intuïtief gebruikersinterface voor zowel computers. smartphones en tablets kan de oplossing razendsnel gebruikt worden zonder apparatuur- of installatie kosten vooraf. 

 • Ultieme Flexibiliteit:

  De op rollen gebaseerde machtigingen en beheerdersprivileges samen met de configureerbare rollen wordend afgestemd op uw organisatiestructuur en beleid. Hierdoor past Keeper bij organisaties van iedere grote.

 • Responsive Support:

  Zakelijke gebruikers hebben 24/7 toegang tot klanten support en ontvangen exclusieve training van toegewijde supportspecialisten.

Keeper ondersteunt grote en complexe implementaties en bedrijven van elke grote in elke industrie.

Keeper kan worden ingezet binnen organisaties met geavanceerde functies zoals bijvoorbeeld geautomatiseerde gebruikerstoevoeging, Active Directory -synchronisatie, Single Sign-On (SAML 2.0)-authenticatie. SCIM en ontwikkelaars-API’s. Door gebruik te maken van gedelegeerd beheer word de bedrijfsstructuur direct in kaar gebracht door Keeper.

 • Beperk het risico op gegevenslekken:

  Keeper gebruikt een eigen, zero-knowledge beveiligingsarchitectuur die lokale, cloud- en hybride cloud omgevingen voor client-side versleutelingsbeheer.

 • Versterkt de beveiliging en privacy:

  Elke medewerker krijgt een eigen, versleutelde kluis om wachtwoorden, aanmeldingsgegevens, bestanden en vertrouwelijke klantgegevens in op te slaan.

 • Versterkt de nalevingsnormen:

  Ondersteunt op rollen gebaseerde besturing, 2FA, controles, evenementrapportage en branchenaleving met HIPAA, DPA, FINRA, AVG en meer

  Keeper helpt daarnaast organisaties te voldoen aan Sarbanes-Oxley (SOX) nalevingsvereisten door interne controles en beveiligingsmaatregelen af te dwingen om de financiële gegevens en digitale middelen van een organisatie te beschermen.

 • Geeft de productiviteit een boost:

  Verlaagt de helpdeskkosten, bespaart medewerkers tijd en frustratie, en elimineert de noodzaak om wachtwoorden te hergebruiken en onthouden.

  • Single Sign On (SSO)-integrate: Met Keeper heb je de mogelijkheid om te integreren met bestaande SAML 2.0 SSO oplossingen voor een naadloze authenticatie. Populaire ID providers zoals Microsoft Azure, ADF’s, Okta en G Suite worden ondersteund en zorgen voor een naadloze authenticatie.
  • Gebruikers schaalbaar toevoegen: Het toevoegen van gebruikers via een beheerdersconsole kan op een simpele en snelle manier gebeuren in combinatie met geavanceerde integraties met Active Directorym SSO, SCIM en ontwikkelaars-API’s.
  • Integrated Hardware Security Module (HSM): SSO Connect integreert volledig met locatie gebonden en HSM-Cloudoplossingen voor een aanvullende bescherming van encryptiesleutels.
  • Delen met Collega’s en Teams: Maak, deel en beheer veilig individuele records, maar ook versleutelde mappen tussen zowel teams als Individuele gebruikers.
  • Op Rollen gebaseerde toegangscontroles: Medewerkersmachtigingen kunnen volledig worden aangepast voor een verfijnde toegangscontrole op basis van rollen en verantwoordelijkheden binnen de organisatie.
  • Controles, analyses en rapportage: Keeper’s Enterprise Password Management (EPM)-platform komt met ingebouwde rapportages en analyses. Hierdoor komt er inzicht in het gebruik en word de kans misbruik verkleint.
  • Geavanceerde DevOps-Middel: Met de Keeper Commander SDK biedt IT beheerders en ontwikkelaars opdrachtregels en API’s voor wachtwoordbeheer en wachtwoordroulering.
  • Beveilig meer dan alleen wachtwoorden. Gebruikers kunnen elk type bestand of metadata versleutelen of bewaren in hun Keeper-Kluis. Ook privésleutels, digitale certificaten, notities, lijsten, codes, vertrouwelijke documenten en mediabestanden kunnen beveiligd worden opgeslagen.

Keeper is beschikbaar in twee varianten, Keeper Business en Keeper Enterprise:

Keeper Business

Versleutelde kluis voor elke gebruiker

Mappen en submappen

Gedeelde teammappen

Toegang via een onbeperkt aantal apparaten+

Beleidsengine en -afdwingingen

Beveiligingscontrole

Activiteitenrapportage

Teammanagement

Standaard twee-factor-authenticatie (SMS, TOTP, smartwatch en FIDO U2F)

De Advanced features zijn eigenlijk de extra’s die je krijgt als je de enterprise versie verkiest.

Keeper Enterprise

Alles in Keeper Business, plus:

Single Sign-On (SAML 2.0)-authenticatie

Geautomatiseerd teammanagement

Geavanceerde twee-factor-authenticatie (DUO & RSA)

Active Directory- en LDAP-synchonisatie

SCIM en Azure AD-toevoeging

Automatische toevoeging van e-mailadressen

Opdrachtregels

Ontwikkelaars-API’s voor wachtwoordroulering en backend-integratie

Naast de bescherming van wachtwoorden, zal Keeper ook bijhouden of gegevens eventueel gelekt zijn. Door de integratie met BreachWatch controleert Keeper de opgeslagen inloggegevens doorlopend of deze gelekt zijn. Zodra inloggegevens daadwerkelijk gelekt zijn, zal er een notificatie zichtbaar zijn om actie te ondernemen. Samen met de Security Audit die bij houd wat de algehele status van de wachtwoorden is hoef je nooit meer een zwak wachtwoord te gebruiken en hoef je nooit meer wachtwoorden te hergebruiken. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Keeper, wij helpen u graag verder. Vul het onderstaande formulier in en één van ons neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.