ISL Online


Met de Remote Support tools van ISL Online heb je de beschikking over een 4-in-1 product-suite waarmee je veilige internet- en communicatiemogelijkheden kunt aanbieden. De interne helpdesk zet ISL Online in om op afstand een computer over te nemen (Windows, Mac, Linux), en om op die manier technische hulp op afstand te bieden dan wel een probleem op te lossen zonder de collega’s te hoeven bezoeken.

Tevens kun je ISL Online gebruiken om unattended computers op afstand te benaderen, bijvoorbeeld voor onderhoudswerkzaamheden of voor thuiswerk situaties. Daarnaast heb je nog modules in het pakket waarmee je live business chat integreert met je website, en waarmee je live webinars of online bijeenkomsten kunt realiseren.

De producten van ISL Online staan erom bekend dat zij gemakkelijk worden geïnstalleerd, technologisch vooruitstrevend zijn en bovenal voordelig geprijsd zijn. Hiermee is het voor ieder bedrijf, van MKB tot Enterprise, mogelijk om op een gemakkelijke en veilige manier verbinding te maken tussen PC’s, en om samen te werken.

ISL Online’s Hosted Service is gebaseerd op cloud computing-technologie die een 24/7 beschikbaarheid van de dienst waarborgt – altijd en overal. De Self-Hosted Server Licentie is als alternatieve optie beschikbaar voor organisaties die volledige onafhankelijkheid en controle willen hebben over het systeem. In dit geval lopen alle verbindingen via een server in de eigen organisatie.

ISL is een veilige en betrouwbare remote desktop toepassing waarmee u uw klanten kan ondersteunen of toegang kan krijgen tot onbeheerde computers.

Snel en Gemakkelijk

Door het groot aantal functies en het gebruiksgemak is ISL de ideale oplossing om efficient en betrouwbaar ondersteuning en beheer op afstand te bieden aan u klanten.

Onbeperkt aantal computers

Met unattended access heeft u toegang tot een onbeperkt aantal computers altijd en overal.

Werk van Huis

Krijg toegang tot u kantoorcomputer vanuit huis of onderweg. Door de schermdeel techniek van ISL heeft u vanaf elke plek op de wereld met internet toegang tot u werk computer.

End-to-End Encryptie (E2EE)

ISL Online gebruikt de RSA 2048/4096-bit public/private key om symmetrische AES 256-bit end-to-end encryptie toe te passen om de gegevensoverdracht tussen de lokale en externe computers te beveiligen.

Symmetrische AES 256-bit end-to-end encryptie   GDPR/AVG compliant   ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd   Twee-factor authenticatie
Symmetrische AES 256-bit end-to-end encryptie   GDPR/AVG compliant   ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd   Twee-factor authenticatie
             
Logbestanden en verantwoording   Regelmatige beveiligingsaudits   Externe authenticatie   Automatisch sessie opnemen
Logbestanden en verantwoording   Regelmatige beveiligingsaudits   Externe authenticatie
(LDAP, SAML 2.0. enz.)
  Automatisch sessie opnemen

Enterprise extern bureaublad:

Beveiligde en betrouwbare hulp op afstand software ontworpen voor grote bedrijven in alle industrieën.

Maak een keuze uit Zelf Gehost of door ISL beheerde Managed Private Cloud

Zelf gehost: U heeft de controle:

Voldoe aan strenge veiligheidseisen, plus geniet van privacy en volledige onafhankelijkheid door het installeren van ISL Online op uw server(s). Alle externe verbindingen worden vervolgens opgezet door de server(s) in uw bedrijf. Zo blijft het bijhouden van alle gegevens, zoals informatie over de gebruiker of sessie geschiedenis in een gesloten bedrijfsomgeving.

Managed Private Cloud: Op maat gemaakt en voor u beheerd:

MPC (Managed Private Cloud) is een hybride cloud remote desktop oplossing omdat het de voordelen van de cloud en zelf-gehoste systemen combineert. MPC wordt aan grote bedrijven aangeboden als een clouddienst die door ISL Online EXCLUSIEF wordt gehost voor een specifiek bedrijf in een openbaar datacenter (Amazon Web Services, enz.) of in een privaat datacenter (verzorgd door het bedrijf).

 • Enkele kernpunten van MPC:

  • Schaalbaarheid op aanvraag
  • Beveiliging, controle en hoge beschikbaarheid
  • Geen infrastructuur en onderhoud
  • Geavanceerd maatwerk
  • Beveiliging conform strengste regelgeving en standaarden

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ISL Online voor u organisatie neem dan contact op met Aditus via +31 (0)36 760 7200 of vul het onderstaande formulier in.