Privilege Manager


85% van de “inbraken” gebeurt door gecomprimeerde endpoints. Deze zijn het meest ideale doelwit voor voor dreigingen van buiten af en zijn het grootste deel van je attack surface. Bedrijven spenderen miljoenen aan Cyber Security oplossingen, maar ondanks deze investeringen blijven hackers en ontevreden medewerkers de systemen misbruiken. Met Thycotic’s Privilege Manager ben je instaat om een least privilege security model toe te passen en om application control door te voeren op de endpoints. Hierdoor minimaliseer je het risico op cyberaanvallen zonder de eindgebruiker te benadelen.

Bescherm je grootste Attack Surface:

Automatisch verwijder alle admin credentials van de domain en non-domain end-points. Elevate applicaties met policy based controlls, voorkom malware en aanvallen van binnenuit die gedaan worden door het gebruik van lokale credentials op de endpoints.

Snelle deployment:

Doordat er geen hardware en infrastructuur requirements nodig zijn kan de oplossing snel geïmplementeerd worden. Door deze flexibele architectuur kan de oplossing makkelijk opgeschaald worden en kan het meegroeien met de organisatie. Beheer duizenden machine machines met ingebouwde applicatie controle, real time threat intelligence en reporting.

Implementeer Least Privilege:

Verwijder overbodige privileges en controleer permanent welke accounts onderdeel zijn van een bepaalde groep. Door een doorloppende discovery zullen nieuwe endpoints, applicaties en processen gerelateerd aan privilege accounts meteen herkend worden. Het controleren van policies en uitvoeren van applicatie controle kan 24/7 gebeuren. En vanuit een modern dashboard kan reporting worden ingezien.

Beheer je applicaties:

Met behulp van application control policies voor whitelisting, blacklisting and graylisting heb je de mogelijkheid om de toegestane applicaties te beheren. Elevate applicaties zonder dat een gebruiker admin rechten nodig heeft of niet IT support hoeft te bellen. Gebruikers kunnen applicaties gebruiken zoals ze gewend zijn en hun werk doen zoals ze moeten doen zonder dat ze local admin rechten hebben.

Ontzorg de IT teams

Beheer de hele omgeving vanuit één simpel beheerplatform.

Verhoog de beveiliging

Bescherm Privileged Accounts om zo de attack surface te verkleinen en de verdediging te verhogen.

Voldoe aan de compliance

Voorkom extra boetes door falende audits

Scaling

Of je nu klein of groot bent, Secret Server groeit met je mee.

Privilege Manager van Thycotic is de meest uitgebreide least privilege en applicatie control oplossing. Deze oplossing is geschikt voor bedrijven van iedere grote. Het verwijderen van overbodige privileges op de endpoints voorkomt malware aanvallen. Policy gebaseerde applicatie controle houd medewerkers productief en de ingebouwde reporting levert extra waarde voor de managers en de auditeurs.

Wilt u meer inzicht in de huidige situatie binnen u organisatie? Met een aantal gratis tools kan er snel inzicht verkregen worden over hoe jullie ervoor staan:

  • Privileged Account Discovery Tool for Windows: ontdek de kwetsbaarheden binnen de organisatie
  • UNIX Privileged Account Discovery Tool: ontdek de kwetsbaarheden binnen de organisatie
  • Least Privilege Discovery Tool: Krijg inzicht in welke systemen en gebruikers meer rechten hebben dan ze nodig zouden hebben.
  • Browser Stored Password Discovery: Welke belangrijke accounts hebben de medewerkers opgeslagen in hun browser?

Naast deze gratis tools kunnen wij vanuit Aditus ook een aantal templates aanbieden die kunnen helpen bij de eerste stappen. Wilt u bijvoorbeeld de gratis Aditus Privilege Access Management Policy template of de Aditus Incident Response Template ontvangen. Dan kan u contact met ons opnemen via +31 (0)36 760 7200 of vul het onderstaande formulier in.